Новости сайта
Меню сайта

Календарь новостей
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Поиск по новостям

Друзья сайта

Наш опрос
Какой музыки Вы слушаете?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 18

Главная страница » 2006 » Декабрь » 2 » 'Сила' ТНМК стала 'золотою'

'Сила' ТНМК стала 'золотою'

30 листопада заслужені хіп-хопери України «Танок на Майдані Конго» відсвяткували своє десятиріччя спеціальним концертом «ТНМК. 10 сезонів» в стличному розважальнму комплексі «Ультрамарин». Іменинники відіграли програму під кодовою назвою «Ретроспектива», де «пробіглися» по матеріалу всіх свої платівок, розпочавши сет із першого гучного хіта команди - «Зроби мені хіп хоп».

Музикантів прийшло привітати чимало гостей та друзів, отже, без сюрпризів не обійшлося. одним з них став дует з відомим шоуменом Сергієм Сивохою. Разом зі своїм давнім великим другом «Танки» заспівали нову новорічну пісню «Моя мама...». Це була концертна прем'єра цього оптимістично-гумористичного синглу, який згодом можна буде почути та побачити у новорічних програмах деяких телеканалів. Привітання Ділі, який, зізнався, що в перші роки від створення гурту щиро вірив у те, що «ТНМК» стане найкращою хіп-хоп командою України та намагався переконати в цьому Фоззі та Фагота, завершився спільним виконанням хіта «По барабану».

Також приємною несподіванкою для винуватців свята стала новина про те, що випущений минулого року альбому гурту «Сила» отримав «золотий» статус. Як повідомили представники компанії Moon Records, на сьогодняшній день розійшлося 55 тисяч екземплярів платівки. «Це дійсно для нас несподіванка. Ми дуже раді, проте очікували, що все ж таки буде продано 150 тисяч, але пірати є пірати, самі розумієте», - прокоментував Фоззі.

Зі свого боку «конголезці» приготували своїм фенам подарунки у вигляді ряду релізів. Це довгоочікуваний «довгобуд» DVD з трьома частинами документального фільму «ШоПопалоШоу. Історія ТНМК», а також колекційні перевидання альбомів гурту з новими бонусами «які ще ніхто і ніде не чув». Многая літа, ТНМК!

Просмотров: 637 | Добавил: Dj_Screem | Рейтинг: 0.0 |
Комментарии
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Бесплатный хостинг uCoz