Новости сайта
Меню сайта

Календарь новостей
«  Ноябрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входа

Поиск по новостям

Друзья сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 13

Главная страница » 2006 » Ноябрь » 18 » 'Тартак' заспіває про 'Сльози та Соплі'

'Тартак' заспіває про 'Сльози та Соплі'

Гурт "Тартак" готується наприкінці цього року випустити свій новий альбом під назвою "Сльози та Соплі". У п'ятому за рахунком альбомі не буде реміксів на старі пісні, чи пісні проспівані дуетом, це буде по справжньому новий альбом з новими піснями. Першим синглом з альбому стала пісня "Омана", яка вже добре відома слухачам за радіо- та відеоротаціями.

"Сльози Та Соплі", за словами музикантів - це альбом ліричних пісень, пісень про кохання та про почуття. Перші думки щодо нового альбому у "Тартака" виникли досить давно, але за певними причинами вони змогли втілитись у життя лише зараз.

Робота над альбомом "Сльози Та Соплі" активізувалась ще на початку 2006 року. Увесь цей час "Тартак" збирав докупи ідеї, тексти пісень, усі наспівані мелодії. Результатом стали 15 пісень любовної тематики, яка з іронією відображена у назві роботи.

"Цей альбом у музичному плані трошки інакший, ніж попередні. Можна сказати, що ми повернулись до традиційного "Тартака", тобто пісні стали більш мелодійними, - говорить Сашко Положинський. - Я намагався відійти від того речитативу, яким завжди співав, і хотів заспівати так, щоб аж за душу взяло. Пісень, проспіваних в дуеті, у цьому альбомі ви не знайдете, усі партії в піснях я виконую сам, мабуть, тому що мої думки ніхто не втілить в життя краще ніж я".

Наступний кліп буде відзнято вже наприкінці листопада на пісню "Я не знаю".

Нагадаємо, що на межі осінь-зима 2006-го року виповнюється 10 років з моменту створення гурту "Тартак". До цієї дати, по-перше, готується повне оновлення дизайну офіційного сайту колектива. Але подарунки та сюрпризи на цьому тільки розпочинаються!

Просмотров: 780 | Добавил: Dj_Screem | Рейтинг: 0.0 |
Комментарии
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Бесплатный хостинг uCoz